foradia subscriutegrat

Gran nit de poesia a la festa homenatge a Estellés a Muro

Homenatge al poeta valencià més emblemàtic dels nostres temps: Vicent Andrés Estellés • La pluja no va impedir que el poble de Muro es vo per recordar la poesia i la figura del poeta Vicent Andrés Estellés • Amb l’espectacular i vibrant actuació del grup “Sis veus per al poeta”

Foto Festa Estellés (Recitant Joan Jordà)

Merescut homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés./lesmuntanyes.com

Amb una gran participació i malgrat la pluja, va tindre lloc la I Festa Estellés de Muro a l’Espai d’Art Arpella de l’Arxiu Municipal que va acollir a més de 200 persones que volgueren retre-li un merescut homenatge al poeta valencià més emblemàtic dels nostres temps: Vicent Andrés Estellés.

Amb la lectura dels poemes d’Estellés, des de “Els amants” fins a “La rosa de paper” la primera Festa Estellés a Muro aquest dissabte, estigué protagonitzada pel públic assistent a l’acte, no sols de Muro sinó també arribat d’indrets propers com Xàtiva o Alcoi, i també d’altres, com ara Catalunya.

Abans de sopar i a la participació lliure i espontània dels assistents en el recital, els poetes Manel Rodríguez i Castelló, Joan Jordà i Sanchis, i Mercè Climent i Payà trencaren el gel recitant versos propis dedicats al poeta o del mateix Estellés. Seguidament, els assistents varen gaudir de les seues viandes i àpats, acompanyades per la poesia, i regades amb cervessa, refrescos i vi, que com deia el poeta “el vi no podia faltar damunt la taula”. El vi de la terra.

estelles a MUro

La Festa Estellés conclogué amb l’espectacular i vibrant actuació del grup “Sis veus per al poeta”, conformat per Lola Ledesma, Eva Dènia, Maribel Crespo, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Mari Amparo Hurtado, que feu vibrar a un auditori emocionat i amb l’emoció a flor de pell.

Des de l’organització, tan el president de la coordinadora de l’Alcoià-Comat pel Valencià, Francesc Gisbert, com el regidor de cultura del consistori murer, Sergi Silvestre, valoren molt positivament aquesta primera edició de la Festa Estellés en el qual l’assistència va ser nombrosa i participativa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *