foradia subscriutegrat

Solidaritat a Alcoi per la resposta autoritària del Govern del PP a Catalunya

• Han sortit al llarg de tota Espanya moviments espontanis en solidaritat amb el poble català i en rebuig a la incapacitat del Govern de solucionar un problema polític de manera diplomàtica.


El Govern del PP ha ordenat requisar material a Catalunya, tancar webs, prohibició de debats i d’actes, detencions a càrrec públics, i tot tipus d’impediments perquè no es faça realitat la consulta que Catalunya ha previst per a l’1 d’Octubre. Així, ha quedat suspés l’estat de dret de l’autonomia de Catalunya.

Una resposta autoritària a la determinació de celebrar un referèndum democràtic que no ha fet sinó engrandir les raons i els sentiments pels quals bona part del poble català vol desvincular-se del Regne d’Espanya.

Tant és així que, han sortit al llarg de tota Espanya moviments espontanis en solidaritat amb el poble català i en rebuig a la incapacitat del Govern de solucionar un problema polític de manera diplomàtica.

Alcoi ha sigut una de les localitats on s’ha expressat aquesta solidaritat. Desenes de persones es congregaven el 20 de setembre a la Plaça d’Espanya cridats i autoorganitzats mitjançant les xarxes socials.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *