foradia subscriutegrat

Alcoi inicia una campanya per la igualtat: “Trenca amb els estereotips de gènere!”

• Entre aquests missatges s’ha volgut comunicar: que els homes són corresponsables de les tasques de la llar i de la família, que expressen públicament els seus sentiments, i que per damunt de tot està el respecte a les dones.

L’Ajuntament d’Alcoi posa en marxa una campanya de sensibilització per a lluitar contra la violència masclista i de gènere, “Trenca amb els estereotips de gènere!“.

El foc d’aquesta és el trencament dels estereotips de gènere que predominen a la nostra societat. Es vol trencar amb l’educació sexista, conscienciar a la ciutadania que existeixen diversos models de ser home, i contribuir a una cultura de la igualtat.

La campanya ha arrancat amb un vídeo en el qual 8 homes d’Alcoi que representen diferents col·lectius s’han implicat per a, a través de la seua experiència, aportar un missatge que avance capa a la igualtat de gènere. Entre ells, el director mèdic de l’Hospital Verge dels Lliris, el president de l’Associació de Sant Jordi, el director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi i l’alcalde de l’Ajuntament.

Entre aquests missatges s’ha volgut comunicar: que els homes són corresponsables de les tasques de la llar i de la família, que expressen públicament els seus sentiments, i que per damunt de tot està el respecte a les dones.

La campanya, promoguda per la regidoria d’Igualtat i Polítiques Socials, implica diverses activitats que es duran a terme durant les pròximes setmanes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *