foradia subscriutegrat

La Generalitat destina 82.434 € per a millorar el servei sanitari d’Alcoi, Almenara i Xàtiva

• Alcoi, Almenara i Xàtiva rebran 82.434 per a ampliar la prestació d'assistència sanitària • En concret, l'Ajuntament d'Alcoi rebrà 21.120 euros per a millores en el consultori auxiliar "Zona Alta d'Alcoi"


Alcoi, Almenara i Xàtiva rebran 82.434 per a ampliar la prestació d’assistència sanitària ambulatòria i per al manteniment dels consultoris d’atenció primària municipal.

Així consta en els tres convenis aprovats pel Ple del Consell, convenis de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i els respectius ajuntaments.

D’aquesta manera, s’extableix una via d’una col·laboració de la Generalitat Valenciana per a potenciar el manteniment dels centres d’atenció primària que són de titularitat dels ajuntaments.

En concret, l’Ajuntament d’Alcoi rebrà 21.120 euros per a millores en el consultori auxiliar “Zona Alta d’Alcoi”; l’Ajuntament d’Almenara rebrà 6.270 euros per al manteniment del consultori auxiliar “Platja d’Almenara“; i l’Ajuntament de Xàtiva, 55.044 euros destinats al consultori auxiliar de “La Seu“.

A la Comunitat Valenciana hi ha 552 consultoris d’atenció primària de titularitat municipal en 404 ajuntaments. La província d’Alacant compta amb 158 centres en 99 ajuntaments; la província de Castelló disposa de 142 centres que pertanyen a 114 ajuntaments i la província de València té 251 centres en 192 ajuntaments.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *