foradia subscriutegrat

Contes infantils per l’educació financera editats per Obra Social de Caixa Ontinyent

• Tres nous contes infantils, de 6 a 10 anys, editats per Obra Social de Caixa Ontinyent. • Dos d'ells formen part de la nova línia destinada a fomentar l'educació financera entre els més xicotets • El tercer pretén acostar als més xicotets els textos de les ambaixades de les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent

Tres nous contes infantils, de 6 a 10 anys, editats per Obra Social de Caixa Ontinyent. Els tres estan dins de la col·lecció “Cadireta de Boga”.

Dos d’ells, “el porquet estalviador” i “històries de l’explorador formen part de la nova línia destinada a fomentar l’educació financera entre els més xicotets, iniciada el passat any. En concret expliquen la importància d’estalviar i els beneficis de fer-ho.

L’autoria de tots dos correspon a Mariló Sanz i la il·lustració a Pau Valls, i podran adquirir-se a partir de la setmana vinent a través de les oficines de Caixa Ontinyent i en “La botiga”, la tenda en línia de la web de la seua obra social.

Cal destacar que l’entitat participa activament en el projecte d’educació financera “Finança’t” impulsat per la Fundació Campus Ontinyent, de la qual Caixa Ontinyent és patró.

Llibre de les Ambaixades

El tercer dels títols és “Ambaixades Il·lustrades, un conte editat amb motiu de la celebració del “Año Cervino” i que pretén acostar als més xicotets els textos de les ambaixades de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent, acompanyats d’il·lustracions que representen a totes les comparses de la ciutat, i que són obra de Javier Torres.

Amb aquestes publicacions, la col·lecció infantil “Cadireta de Boga” summa ja 24 títols.

El fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 110 llibres i 46 discos, un treball acumulat en 23 anys, en el qual han participat, com a autors o intèrprets, més de 4.100 persones, i el volum de les quals de distribució supera ja els 270.000 exemplars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *