foradia subscriutegrat

Els veïns majors d’Ontinyent visiten Alacant dins del programa Majors Actius

• 108 veïns i veïnes majors d'Ontinyent han viatjat a Alacant dins de les eixides culturals del programa Majors Actius • El grup ha visitat el castell de Novelda, la plaça del Mar, el nucli antic de la ciutat, l'Ajuntament...

108 veïns i veïnes majors d’Ontinyent han viatjat a Alacant dins de les eixides culturals del programa Majors Actius. Aquest és un programa d’envelliment saludable impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent per als majors de 55 anys.

El grup ha visitat el castell de Novelda, la plaça del Mar, el nucli antic de la ciutat, l’Ajuntament, l’antiga llotja, la porta ferrissa, l’església de Santa Maria, la cocatedral de Sant Nicolau i el Museu de la Festa. Així mateix, també van conéixer el palau de la Diputació i la plaça de los Luceros.

És una gran satisfacció veure com aquesta activitat està totalment consolidada i desperta, cada vegada, més interés”, destaca la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, després d’haver duplicat l’oferta de places de l’activitat davant la gran demana.

Cal indicar que la programació de ‘Majors Actius’ inclou altres diverses activitats, com ara obres de teatre, cinema, rutes turístiques i tallers.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *