foradia becasivace

Esperanza: “haurien de dedicar més diners a ajudar a la petita i mitjana empresa”

• “El territori valencià jo ho veig prou bé, però si el governaren altres segurament estaria millor” • "No sé si els que estaven abans ho feien millor o pitjor, però sé que els d’ara ho fan mal: no arreglen tot el que cal arreglar"

A partir del nou Govern de la Generalitat establit en 2015, es va destapar una trama de corrupció municipal i regional infiltrada en diversos ajuntaments de la Comunitat Valenciana, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València sota la responsabilitat del govern del Partit Popular.

La tesi de les fonts que van dur a terme les investigacions (Jutjat d’Instrucció número 18 de València, la Fiscalia Especial contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada i la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil) van concloure que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana va actuar, en el seu conjunt, durant vora 20 anys de govern com una organització criminal per la seua manera de governar: centenars d’adjudicacions públiques, les mossegades als contractes públics, finançament il·legal del partit a tots els nivells i finançament il·legal de les campanyes electorals.

Hem aprofitat la festivitat del 9 d’octubre, que és el Dia de la Comunitat Valenciana, per a consultar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi sobre si consideren que aquesta etapa ha quedat ja superada o no. Volem saber com valora la gent del carrer la gestió pública valenciana i com afecta el seu dia a dia.

 

El territori valencià jo ho veig prou bé, però si el governaren altres segurament estaria millor”, ens comenta Esperanza respecte a l’actualitat de la Comunitat Valenciana. Des del seu punt de vista el Govern del PSOE no està millorant la situació “perquè no administren bé. No sé si els que estaven abans ho feien millor o pitjor, però sé que els d’ara ho fan mal: no arreglen tot el que cal arreglar, es gasten molts diners en coses que no són gens importants i deixen de costat el que sí que és important. Ho fan mal, però no per mala idea, sinó per mala gestió”.

Esperanza ens comenta que si la Comunitat és la pitjor finançada de totes les d’Espanya és perquè els Governs valencians no inverteixen bé: “si es gastaren millor els diners potser no estaríem tan infrafinançats”. Esperanza insisteix en el fet que els diners valencians haurien de ser invertits en coses més importants, primerament en ajudar als autònoms, petites i mitjanes empreses, “que són les que generen ocupació“.

Font: Rodrigo Paños./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *