foradia subscriutegrat

Cursos de literatura, d’expressió corporal i conferències per a persones majors

• Dos nous cursos públics a Alcoi per persones majors: taller literari i taller d’expressió corporal i musicoteràpia • S’oferiran conferències també per aprendre sobre sexualitat i acompanyar en el dol.

Dos nous cursos públics a Alcoi per persones majors: taller literari i taller d’expressió corporal i musicoteràpia. A aquestes activitats, organitzades per la regidoria de Polítiques Socials, cal afegir que s’oferiran conferències per aprendre sobre sexualitat i acompanyar en el dol.

El taller literari començarà el 19 d’octubre i acabarà el 23 de novembre, tindrà lloc a l’edifici Viaducte els dijous de 18,30 a 20 hores.

El curs d’expressió corporal i musicoteràpia començarà el 27 d’octubre i acabarà l’1 de desembre, es durà endavant a la sala multiús del centre social Zona Nord els divendres de 9,30 a 11 hores. La data límit per inscriure’s és el 18 d’octubre.

Les conferències, per la seua banda, seran impartides per Miriam Ferrero, psicòloga sanitària i psico oncòloga i Ana García, naturòpata i quiromassatgista. Les conferències “Acompanyant en el dol” tindran lloc els dijous 26 d’octubre i 2 de novembre, mentre que “Aprenguem sobre sexualitat” seran els dijous 9 i 16 de novembre. Seran de 17 a 19 hores en la Sala Multiús de Creu Roja, al carrer Roís de Corella, 2.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *