foradia cdturisme

La Fira de Tots Sants de Cocentaina 2017 presenta el seu cartell i moltes novetats

• Enguany tot el públic podrà gaudir de la 671a edició de la Fira de Tots Sants des del dimecres 1 fins al diumenge 5 de novembre. • Renovació de la imatge corporativa de la Fira, tots els elements gràfics i informatius han adquirit una imatge neta, il·lustrativa i agradable

La 671a edició de la Fira de Tots Sants està a dies de la seua celebració. Enguany tot el públic podrà gaudir d’ella des del dimecres 1 fins al diumenge 5 de novembre.

Entre les novetats més importants d’aquesta edició consten:

  • l’ampliació del recinte a l’avinguda País Valencià,
  • l’increment de la senyalització especial en les carreteres (des dels túnels de la Font Roja fins al port d’Albaida),
  • la creació d’una zona dedicada als esports outdoor (amb marques com Lurbel o Catlike),
  • el sector de les noves tecnologies i la innovació encapçalat per dues grans institucions en la nostra comarca com són AITEX i el Campus d’Alcoi de la UPV.

Per altra banda, cal destacar la renovació de la imatge corporativa de la Fira de Tots Sants: tots els elements gràfics i informatius (logotip, stands d’informació, stand central de comunicació…) han adquirit una imatge neta, il·lustrativa i agradable. També s’ha creat una nova web, www.firadecocentaina.org 

Tota aquesta informació ha sigut presentada públicament davant el poble contestà, a les portes d’El Teular de Cocentaina.

L’acte d’inauguració de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, al qual han acudit els principals protagonistes del certamen (autor del cartell i lector del Privilegi), així com les autoritats i un gran nombre de veïns i veïnes del poble, ha començat amb un dels plats forts d’aquest any com és la institucionalització de l’himne de la Fira, compost per Francisco Valor i amb lletra de Mari Nieves Pascual.

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet ha sigut l’encarregada de posar les primeres notes musicals a aquesta presentació oficial, després d’haver oferit un cercavila des de la part alta del Passeig del Comtat i fins al mateix Teular.

Tot seguit, i sempre seguint el guió de la periodista contestana Mayte Vidal, el Ballet d’Alícia Montava ha amenitzat amb les seues danses aquest acte de presentació, tot per a donar pas a alguns dels principals protagonistes del certamen que arribarà al novembre.

Entre altres, ha pres la paraula Juan José Tortajada, contestà i president de l’Advocacia Valenciana, qui serà l’encarregat de llegir el Privilegi que donarà inici a la Fira de Tots Sants. Tot seguit, s’ha descobert el cartell, obra de Rubén Lucas, amb una proposta que col·loca com a element central el cavall de la Fira i la roda d’atraccions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *