foradia subscriutegrat

Ade: “els dies de Fira Tots Sants t’apeteix comprar més”

• Per a Adela, els dies de Fira són idonis per a donar a conéixer als veïns i veïnes de fora el poble, la seua cultura, els seus productes i la seua gent. • Ade compra habitualment en els comerços locals del poble, però durant els dies de Fira li agrada comprar algunes coses en especial, en concret destaca els torrons

Entre els dies 1 i 5 de novembre, Cocentaina es disfressa de fira medieval per a rememorar els seus orígens i recuperar les tradicions que li caracteritzen. Rius de persones ompliran com cada any els carrers del poble gaudint de l’oferta comercial cultural i d’oci prevista per a aquesta 671a edició, que ja són anys (de fet, es reconeix com la segona fira més antiga d’Espanya).

5 dies d’activitats d’oci i cultura per a tots els públics, gastronomia genuïna, articles i productes especialitzats de tots els sectors… No n’hi ha excusa per a avorrir-se, i menys quan any rere any els encarregats de la Fira treballen amb l’objectiu de millorar la qualitat de tots els serveis i oferir un espai on no falte res.

Volem conéixer l’opinió d’algunes veïnes i veïns del poble respecte a aquest esdeveniment únic. A continuació, Ade:

A mesura que passen els anys, la Fira de Cocentaina es millora: “es van introduint coses noves, ve més gent a visitar-la, n’hi ha productes de tots tipus, molta cultura…”. Així ho veu Ade, veïna del poble, a qui li agrada molt gaudir dels dies de la Fira per diversos motius, però en general per com vesteixen els carrers: “tenim uns carrers que són meravellosos”.

Ade compra habitualment en els comerços locals del poble, però durant els dies de Fira li agrada comprar algunes coses en especial, en concret destaca els torrons: “m’agraden molt, els meus pares ja compraven en la Fira. També m’encanta l’embotit, que sempre ho compre d’ací de Cocentaina, però els dies de Fira t’apeteix comprar més. M’agrada molt comprar, i sobretot productes de menjar”.

Per a Adela, els dies de Fira són idonis per a donar a conéixer als veïns i veïnes de fora el poble, la seua cultura, els seus productes i la seua gent.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *