foradia pressupostparticipatiualcoi

La Penya Bon Humor i Carlos Coderch, “El Tato”, primers premis Samarita resolts

• Presentats els nominats per a la 4ª edició dels premis atorgats per l'Associació Cultural Samarita: 54 nominats repartits en 12 categories • El sopar solidari de lliurament de premis tindrà lloc el 4 de novembre, amb aportació solidària a l'Asociación para la Integración del niño AIN’

Presentats els nominats per a la edició dels premis atorgats per l’Associació Cultural Samarita. Jaume Santamaría, representant de l’Associació, ha enumerat els 54 nominats repartits en 12 categories, entre les quals aquest any no es trobarà la de millor Ballet.

Entre els premis que ja han estat resolts, cal nomenar el destinat a la Millor Entitat o persona col·laboradora amb la Festa, destinat a la Penya Bon Humor, i el dedicat al ‘Personatge Fester de l’Any’, en aquest cas a Carlos Coderch, “El Tato”. A la roda de premsa també ha participat el regidor de Festes, Raül Llopis, i un representant de l’empresa Licores Sinc, Rafael Domenech.

El sopar solidari de lliurament de premis tindrà lloc el 4 de novembre a les 21:00 h en la Filà Cordón, quant a l’entitat destinatària de l’aportació solidària aquesta serà la ‘Asociación para la Integración del niño AIN’.

Les votacions del Facebook es podran realitzar des del pròxim dia 10 d’octubre fins al 22 del mateix mes. El dia del Mig Any, com l’any passat, es realitzarà una votació popular en la Glorieta.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *