lasarga subscriutegrat

El PP titlla la celebració del 9 d’Octubre alcoià de “partidista i pancatalanista”

• Segons comunica el PP, en els actes “la política partidista ha estat molt present, no s'ha cercat el consens i l'himne oficial no s'ha sentit”. • També es critica que durant l'acte de celebració no s'haja escoltat “ni una sola vegada l'himne de València"

El Partit Popular d’Alcoi ha realitzat la seua crítica a la celebració del 9 d’Octubre a Alcoi. Segons comunica, en els actes “la política partidista ha estat molt present, no s’ha cercat el consens i l’himne oficial no s’ha sentit”.

Critiquen que el manifest no va ser consensuat i que en ell “es pot llegir entre línies el suport als països catalans”.

Des del Partit Popular apostem per una festa del 9 d’octubre on se celebre la nostra cultura i la nostra identitat com a valencians, una realitat que forma part del conjunt d’Espanya”, afirma el comunicat.

També es critica que durant l’acte de celebració no s’haja escoltat “ni una sola vegada l’himne de València, un himne que hauria de formar part del colofó de l’acte del 9 d’octubre”.

Rafa Miró aporta a manera de conclusió: “és clar que els socialistes s’uneixen a Compromís amb el pancatalanisme a la Comunitat Valenciana, fent política, eliminant símbols dels valencians i defensant els Països Catalans. Solament fa falta veure les xarxes socials d’alguns d’ells

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *