foradia cdturisme

2015 amb bon peu, amb El Gratis

Edició de 10.000 cartes per escriure als Reis Mags. Aconsegueix la teua, a quioscos i llibreries i al comerç d'Alcoi i comarques.

el gratis 489aDes de El Gratis volem començar l’any nou amb bon peu, ple de salut i llibertat. Sempre en cerca d’afavorir l’interès col·lectiu, volem entrar al 2015 contribuint amb una informació saludable, lliure de prejudicis i que estimule la llibertat de pensament.

Ja venen els Reis. Mishima els escriu la seua pròpia carta als reis mags demanat-los pau al món, acabar amb la pobresa i responsabilitat amb la naturalesa i els animals. Per la seua part, Arcaris ens convida a reflexionar amb les festes de Nadal en comparació d’altres festes.

De nou eixim al carrer a conversar amb els nostres veïns. En la secció de El poble és savi, els preguntem sobre la freqüència en la qual s’informen de les notícies d’actualitat, els seus canals preferits i com qualifiquen la qualitat dels mitjans d’informació més influents.

El nostre món s’encontra en continu estat de transformació. Aquesta quinzena interpretem una fórmula matemàtica perquè els canvis siguen positius per a la nostra societat.

Sergi Rodríguez explica el posicionament i implicació d’EU front Guanyem Alcoi i respon algunes preguntes que la gent es fa respecte a la plataforma.

Continuant el debat de Guanyem Alcoi, entrevistem a la regidora de l’Ajuntament d’Alcoi pel grup municipal Compromís, Anna Serrano, ofereix la seua opinió al respecte. A més, ens parlarà de molt més: la seua motivació política, el seu començ en política, sobre el trencament del tripartit, les pròximes eleccions…

Reflexionem sobre la cultura hegemònica a l’Estat espanyol i com va consolidant-se i transformant-se. Com la ideologia que tenim condiciona la nostra visió de la realitat i com els mitjans de comunicació, així com la cultura en general, van configurant les idees que tenim sobre la societat, l’economia, la política…

carta als reisInformem sobre la programació de la nova temporada del Teatre Calderon. Sobre l’actualitat dels pressupostos participatius, sobre la manifestació contra la llei mordassa, la moral de l’Alcoyano, un any més la fireta Sant Antoni de Muro, sobre els premis de la loteria, i sobre les noves creacions literàries alcoianes (les novel·les de Jordi Tormo i de Melchor Mombo). I molt més!

 

Per altra banda, amb El Gratis, volem ajudar-te al fet que tingues èxit en els teus regals de Reis posant al teu abast una excel·lent guia de comerços i empreses de confiança on trobar de forma fàcil i pràctica un munt d’idees per a regalar i quedar com un autèntic rei o reina.

Comença l’any amb bon peu, salut i llibertat de pensament, amb El Gratis.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *