lasarga ajualcoitel

José Borrell Egea serà l’auor del cartell de festes d’Alcoi 2018

• En el currículum de José Borrell Egea es pot destacar l'elaboració del retrat anual de la Fallera Major de València per al Museu Faller. • El cartell de festes 2018 serà d’estil realista, amb el qual capturarà l'ànima de les persones retratades.

Ja són públics els dos protagonistes més importants de les pròximes festes de Moros i Cristians 2018. L’autor del cartell del 2018 serà l’artista José Borrell Egea; i el director de l’Himne de Festes serà el músic Benedicto Ripoll Martínez.

En el currículum de José Borrell Egea es pot destacar l’elaboració del retrat anual de la Fallera Major de València per al Museu Faller.

Pel que fa a la seua tècnica, pinta a l’oli i al pastís. Els seus començaments van ser amb bolígraf, i s’esforçava a fer-ho bé perquè no podia esborrar. Llapis, carbó, i d’aquí el salt al pastís, tècnica que va emprar durant diversos anys. Finalment l’oli, aquesta és la tècnica que considera més difícil.

En una entrevista explica que la seua passió per la pintura “em va venir de ben petit, dibuixava a tota hores, a casa, en el col·legi, al parc, etcètera, i va anar creixent amb mi, i quan ets prou major per saber que això és el que t’omple realment, decideixes dedicar-te a això en cos i ànima. La meva vida és pintar”.

La seua obra la defineix com a realista, romàntica, surrealista: “és un realisme irreal de la vida que m’envolta”, afirma el pintor. En la seua línia, el cartell de festes 2017 d’estil realista, amb el qual capturarà l’ànima de les persones retratades.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *