foradia camaraalcoi

Novetats gastronòmiques per a la Fira Tots Sants de Cocentaina 2017

• Es crearà una nova zona dedicada a les 'food truck' o també conegudes com les camionetes de menjar per a dur • En total hi haurà disponibles un total de 7 varietats gastronòmiques diferents, des de creïlles, hamburgueses gurmet, arròs, pizza, entrepans, productes vegetarians, sense gluten o per a celíacs, i també crepes o salsitxes.

A mesura que s’aproxima la celebració de la Fira Tots Sants, coneixem més novetats d’aquesta edició 2017. Pel que fa a les novetats gastronòmiques: es crearà una nova zona dedicada a les ‘food truck‘ o també conegudes com les camionetes de menjar per a dur. Aquestes ‘food truck‘ s’instal·laran a la zona d’oci del Sol a Sol, a la plaça Mossén Raduan, i completaran així l’oferta de la zona gurmet.

En total hi haurà disponibles un total de 7 varietats gastronòmiques diferents, des de creïlles, hamburgueses gurmet, arròs, pizza, entrepans, productes vegetarians, sense gluten o per a celíacs, i també crepes o salsitxes.

Cada ‘food truck‘ serà única i no hi haurà dues que oferisquen el mateix. D’aquesta forma s’ha buscat l’especialització del sector i poder oferir una alternativa diferent però sense resultar excessiva.

Aquestes ‘food truck‘ seran el complement ideal per a les hores de música, dansa i monòlegs que ens esperen a l’escenari del Sol a Sol. Recordem que des de fa uns anys aquest Sol a Sol s’ha convertit en un format concurs que acull fins a tres categories diferents: música, humor i dansa. En aquest moment encara s’està configurant l’horari amb els participants però de segur que tindrem per davant hores i hores de diversió i, ara també, de bon menjar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *