foradia subscriutegrat

La Càtedra Antoni Miró de la UA imparteix unes jornades docents d’art contemporani

• “Art contemporani i educació: Mirades, experiències, propostes”. Un curs destinat a professionals docents amb l'objectiu de desenvolupar i ampliar recursos didàctics i pedagògics • Entre els assistents, va estar present l’artista Antoni Miró

La Càtedra Antoni Miró en la Universitat d’Alacant està celebrant durant aquests dies, al Museo de la UA, les jornades de tardor “Art contemporani i educació: Mirades, experiències, propostes”. Un curs destinat a professionals docents amb l’objectiu de desenvolupar i ampliar recursos didàctics i pedagògics relacionats amb l’art contemporani.

Dijous va ser la inauguració de les jornades i la primera sessió, on, entre altres van intervenir Pilar Carreto, amb la ponència Joves artistes alacantins als IES. Una proposta col·laborativa, i Josep Sou, qui va parlar de “La pintura d’Antoni Miró. Un camí de llibertat”. Entre els assistents, va estar present l’artista Antoni Miró.

Divendres a la vesprada continuen les jornades amb la ponència col·lectiva “Experiències educatives entorn de l’art”, amb Vicente Marzo Galarza, Marina Llorca Esquerdo, Irene Vila Lorente, Feliciana Berbell Torrecilla, Mª Dolores, Miguel Serrano i Isabel López Martínez. Tot seguit intervenen Encarna Donate Antón, José Vicente Ros Marqués i Fernando Castro Flórez.

Les jornades finalitzen dissabte 21 amb el desenvolupament de diferents tallers: “Les accions educatives del Museu de la Universitat d’Alacant”, a càrrec de Remedios Navarro; “La producció audiovisual entre el professorat i l’alumnat de Secundària”, amb Carmen María Belmonte; i “CON+CIENCIAR-TE: aplicació de l’art contemporani en l’educació”, impartit per Bea Rico.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *