Foradia

L’alcoià Jaume Lara 4é lloc del Campionat d’Espanya de Triatló Llarga Distància

• El recorregut del Campionat, que Jaume va realitzar en 7 hores 11 minuts, comportava 4 km natació, 120 km amb bici i 30 km de carrera a peu. • L'esportista forma part del Club Trialcoy, des del qual afirmen que “Jaume està en un moment de forma impressionant"

L’alcoià Jaume Lara ha quedat en el lloc del Campionat d’Espanya de Triatló Llarga Distància en el Grup d’Edat 35-39, celebrat a Eivissa. El recorregut del Campionat, que Jaume va realitzar en 7 hores 11 minuts, comportava 4 km natació, 120 km amb bici i 30 km de carrera a peu.

La carrera començava al voltant de les 8:00 del matí en la platja amb 4 km de natació, on Jaume va eixir 12é del seu Grup d’Edat. Després d’una ràpida transició seguien 120 km de bici en els quals va remuntar posicions, de manera que va començar la carrera a peu entre els 10 primers i a 15 minuts del podi.

Jaume va córrer destacadament en els 30 km de carrera a peu, en un recorregut dur i sota una pluja intensa per moments, retallant minuts quilòmetre a quilòmetre i superant rivals un a un fins a travessar la meta en un temps final de 7 hores 11 minuts, quedant així d’Espanya en Triatló Llarga Distància en el seu Grup d’Edat 35-39 anys.

L’esportista forma part del Club Trialcoy, des del qual afirmen que “Jaume està en un moment de forma impressionant i, encara que sabíem que anava a estar en el TOP 10, també podia estar prop del pòdium nacional, i vaja si el va estar”.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *