foradia becasivace

Alcoi ha generat vora 3.000 llocs de treball des de l’any 2012 fins avui

• Continua augmentant l’ocupació a Alcoi: el total de persones sense treball és de 5.100 • Els experts alerten que des de fa anys el sistema laboral ha estat patint una notable degradació. La qual cosa provoc una important incertesa social.

Continua augmentant l’ocupació a Alcoi: el total de persones sense treball és de 5.100. A principis de juny d’aquest mateix any, la xifra era de 5.259. I en 2012, punt més elevat de la crisi que es va iniciar en 2008, la xifra era de 8.085 persones aturades.

La tendència a l’augment de treball és similar en tot el territori espanyol: la xifra de persones sense treball va arribar al seu punt més elevat en l’any 2012, amb vora 5 milions. I ara com ara se situa en vora 3’2 milions. A aquestes xifres caldria sumar a les persones que no estan registrades com a aturades a l’Administració.

Per altra banda, els experts alerten que des de fa anys el sistema laboral ha estat patint una notable degradació. Molts dels llocs de treball que es generen són de caràcter temporal i precari. Vora el 90% dels nous contractes laborals són de caràcter temporal. Un fet que provoca com a conseqüència una important incertesa social.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *