foradia elgrat

Un Observatori per la protecció d’animals a Alcoi

• Amb ell es pretén estudiar i promoure actuacions en l'àmbit de la protecció animal, comptant amb la participació social. • La primera reunió per a treballar en la creació de l'observatori està prevista per al dimecres 31 de gener, a les 18.30 al Saló de Plenaris de l'Ajuntament d'Alcoi


Un Observatori a Alcoi per a la protecció dels animals. En aquest projecte està treballant l’Ajuntament. Amb ell es pretén estudiar i promoure actuacions en l’àmbit de la protecció animal, comptant amb la participació social.

“Ara que el Congrés ha aprovat per unanimitat el canvi jurídic dels animals, deixant de ser bens mobles per a ser considerats ‘éssers vius’ creiem que és un bon moment per posar damunt de la taula aquest tema”, explica Maria Baca, regidora de Democràcia Participativa.

Aquest seria l’espai per a tractar temes variats que afecten els animals, com les colònies de gats, els coloms, els gossos, el maltractament, l’enverinament o l’abandonament, entre d’altres, així com l’ordenació municipal de totes aquestes qüestions, i la creació de campanyes d’informació i conscienciació.

La primera reunió per a treballar en la creació de l’observatori està prevista per al dimecres 31 de gener, a les 18.30 al Saló de Plenaris de l’Ajuntament d’Alcoi, i a la mateixa han sigut convidats: partits polítics, policia local, la Protectora local, tècnics municipals, professionals veterinaris, així com altres entitats relacionades amb el tema.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *