foradia subscriutegrat

La Unió Musical d’Alcoi amenitza l’acte de presentació d’una antologia infantil de Joan Valls

• El Centre Cultural d’Alcoi va ser l'escenari de l'acte de lliurament dels lots de materials als centres educatius d'Alcoi, per a celebrar el Centenari del naixement del poeta Joan Valls • L'acte va començar amb la presentació de l'antologia infantil "Una lluerna fa de semàfor"

El Centre Cultural d’Alcoi va ser l’escenari de l’acte de lliurament dels lots de materials als centres educatius d’Alcoi, per a celebrar el Centenari del naixement del poeta Joan Valls. Així, tots els centres educatius d’Alcoi van poder arreplegar un lot de llibres de l’antologia “Una lluerna fa de semàfor“, la biografia novel·lada de Valls “Enterreu-me en batí i sabatilles“, el llibre de vocabulari “El borum i els gospins” i l’auca commemorativa del Centenari de Joan Valls.

L’acte va començar amb la presentació de l’antologia infantil “Una lluerna fa de semàfor“, editada per Andana edicions, a partir d’una tria d’Ester Vizcarra amb pròleg de Francesc Gisbert. L’antologia infantil de Joan Valls està il·lustrada per una vintena d’alumnes de l’Escola d’Art i de Disseny d’Alcoi.

La presentació va estar amenitzada per un recital dels alumnes de l’Escola de Música de la Unió Musical d’Alcoi, dirigits per Alfonso Yépez.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *