foradia subscriutegrat

La pluja no impedeix que el poble alcoià entone il·lusionat l’Himne de festes

• La vesprada del Dia dels Músics ha deixat algunes precipitacions en forma de pluja. Però no les suficients com per a impedir que es desenvolupen els actes • L’entonació de l’Himne de la festa alcoiana a l’uníson entre els centenars de persones presents ha produït un efecte màgic

El pronòstic metereològic no ha fallat. La vesprada del Dia dels Músics ha deixat precipitacions en forma de pluja. Les suficients com per a obligar a suspedre la celebració de la Festa del Pasdoble, un desfile amb els músics com a protagonistes que haguera culminat en la plaça de l’Ajuntament.

A última hora de la vesprada les pluges han amainat un poc, fent possible que el poble alcoià entone il·lusionat el seu Himne de festes, al compàs de la marxa àrab ‘El Sig’. El cant de l’Himne de la festa alcoiana a l’uníson per part dels centenars de persones presents ha produït el seu efecte màgic de germanor.

Trinidad Sanchís, pianista alcoiana amb una prolífica carrera internacional, ha sigut la persona encarregada de dirigir l’execució de l’Himne, la quarta dona que ho fa en tota la història de les festes d’Alcoi. Ho ha fet amb molt d’entusiasme, tal com ens va comentar que ho faria: “vivint el moment”.

El dia finalitzarà amb la celebració de la Nit de l’Olla, on tindrà lloc un sopar popular amb un dels plats típics alcoians.

Així dóna inici Alcoi a la seua Trilogia Festera, que es desenvoluparà, sense risc de precipitacions, el dissabte 4 (Dia de les Entrades), diumenge 5 (Dia de Sant Jordi) i dilluns 6 (Dia dels Trons).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *