lasarga ajualcoitel

L’Ajuntament d’Alcoi contracta dues tècniques per fomentar l’ocupació

• L'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat un Pla d'Ocupació per a contractar a dues tècniques d'inserció laboral • Es vol impulsar els serveis d'intermediació laboral, amb serveis dirigits tant als demandants d'ocupació

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat un Pla d’Ocupació per a contractar a dues tècniques d’inserció laboral que s’han incorporat al departament de promoció econòmica per reforçar aquest servei.

Aquestes noves contractacions suposen un reforç al treball que realitzen els Agents de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament, amb el que es vol impulsar els serveis d’intermediació laboral, amb serveis dirigits tant als demandants d’ocupació (formació, motivació, orientació i cerca activa d’ocupació), com a les empreses col·laborant en els processos de selecció de personal.

L’atenció als demandants d’ocupació es realitzarà tant de manera individual com a través de la realització de tallers grupals que inclouen diferents continguts en funció de les necessitats detectades.

Aquestes dues noves contractacions finançades íntegrament per fons propis de l’Ajuntament també treballaran per a facilitar la continuïtat al mercat laboral dels 150 joves contractats durant 1 any per l’Ajuntament a través del programa Avalem Joves, una vegada finalitze el seu contracte laboral.

Fins a octubre, el servei d’inserció laboral ha realitzat diferents tallers i atencions individuals a persones demandants de treball, tant directament com per persones majors de 45 anys derivades pel Servef. Fins a octubre, 50 persones han aconseguit feina gràcies a la tasca d’aquest departament municipal.

D’altra banda, cal recordar, que l’Ajuntament d’Alcoi també ha rebut una ajuda de la Generalitat 148.828,48 euros, per a portar a terme els itineraris sociolaborals enfocats a persones que estan o poden estar en risc d’exclusió social, i va contractar a un total de 3 tècnics, 1 treballadora social i 2 tècnics d’inserció laboral.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *