foradia subscriutegrat

No a la LOMQE: 23 d’Octubre els estudiants convoquen vaga

Concentració que tindrà lloc el dia 23 a les 12.00 en la Plaça de la Universitat, Plaça de Ferràndiz i Carbonell, Des del FEU demanem es manifesten en contra de la LOMQE, Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa. El 23 d'octubre tots en els carrers, ningú a les aules! Lluita per l'Escola Pública! Tots a la vaga!

fron estudiantilEL 23 D’octubre tots en els carrers, ningú a les aules! Lluita per l’Escola Pública, Tots a la vaga,  des del Front Estudiantil Unificat d’Alcoi convoquen a tots els  estudiants dels Centres d’Estudis d’Alcoi al fet que el dia 23  d’octubre no vagen a classe i es manifesten en contra de la LOMQE, Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa, i per la defensa  de l’educació pública.

Des del FEU, integrant del Front d’Estudiants del País Valencià assenyalen “NO a la FP dual, al copagament en l’educació, als acomiadaments  dels nostres professors, a la massificació en les aules, a la pujada de  taxes, a la reducció de les beques. DIEM NO A LA LOMQE”. El 23 d’octubre els esperem a tots en els carrers, ningú a les aules, la Lluita per l’Escola Pública  Tots a la vaga.

Fem una crida a tots els estudiants al fet que a més de secundar la vaga, assistisquen a la concentració que tindrà lloc a les 12.00 en la Plaça de la Universitat, Plaça de Ferràndiz i Carbonell, perquè se’ns faça sentir i puguem lluitar tots junts per la defensa de l’educació pública i per aconseguir una educació popular i democràtica.Una resposta de No a la LOMQE: 23 d’Octubre els estudiants convoquen vaga

  1. Yo no digo que la Educación no haya pasado por momentos duros y bastantes graves en el pasado. Pero este ministro, se está llevando la palma.
    Y lo peor: ¡cómo si oyera llover¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *