foradia subscriutegrat

Alcoi i comarques a la manifestació de València “Contra el feixisme i per les llibertats”

• Els grups d’ultra dreta, per la seua banda, van convocar al mateix temps una contramanifestació • “Aquesta convocatòria és només un ‘punt de partida’, un ‘prou’ i un recuperem els carrers"


Un grup d’alcoians i veïns i veïnes dels pobles del voltants va participar en la manifestació de ValènciaContra el feixisme i per les llibertats”. Una concentració, convocada per més de 200 entitats, amb l’objectiu de sensibilitat a la població dels perills de l’auge de grups d’extrema dreta al territori.

Segons ens comenten els organitzadors de l’autobús que va eixir des d’Alcoi, pertanyents al moviment Crida Contra el Racisme, “la manifestació va ser exitosa quant a participació: milers de persones van desfilar pels carrers de València al compàs de les dolçaines i contant consignes de rebuig a la violència dels grups d’ultra dreta“.

Els grups d’ultra dreta, per la seua banda, van convocar al mateix temps una contramanifestació. Però, gràcies a la gran quantitat de policia present, no va haver-hi cap incident ni agressió.

Per a finalitzar la concentració, es va llegir el manifest del moviment, en el qual podem llegir: “aquesta convocatòria és només un ‘punt de partida’, un ‘prou’ i un ‘recuperem els carrers’. Perquè l’antifeixisme no és qüestió d’un dia, sinó que és una pràctica i actitud diària que hem d’exercir totes des de tots els àmbits: a les nostres feines, al bar, al gimnàs, al mercat, a l’escola o institut… a tot arreu. Perquè el feixisme avança si no se’l combat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *