foradia subscriutegrat

El jove alcoià Víctor Tudela es classifica per al Campionat Europeu d’escacs

• El jove jugador de 9 anys Víctor Tudela s’ha classificat per al Campionat Europeu. • Aquesta no és la primera vegada que es classifica, ja que l'any passat ja ho va fer en la categoria Sub 8

El jove jugador alcoià de 9 anys Víctor Tudela s’ha classificat per al Campionat Europeu. Va jugar del 3 al 8 de juliol, a Salobreña (Granada) el campionat d’Espanya Sub 10. Víctor va jugar 9 partides , finalitzant amb 6´5 punts en el lloc 14é empatat amb el sèptim i amb molt poca sort a l’hora del desempat.

Durant aquest campionat, segons destaca el Club d’Escacs d’Alcoi, va jugar excel·lents partides als primers taulers tot i que és el seu primer any en aquesta categoria. Destaquen les victòries obtingudes davant la campiona d’Espanya femenina i la jugada contra el balear Manuel Ermachenko, campió d’Espanya de ràpides.

Els punts que ha obtingut en aquest campionat són més que suficients per a la seua classificació en l’Europeu que es celebrarà a la ciutat de Mamaia (Rumania).

Aquesta no és la primera vegada que es classifica, ja que l’any passat ja ho va fer en la categoria Sub 8 però no es va poder anar a Praga a causa del sue alt cost econòmic, “vorem si aquest any el xiquet té més sort”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *