foradia cdturisme

Signat l’acord per obrir la subseu de l’IVAM al CADA d’Alcoi

• L’Ajuntament d’Alcoi ha signat el Conveni per tal que el CADA (Centre d'Art d'Alcoi) siga subseu de l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern) • L’IVAM és considerat, avui en dia, no només un dels museus d’art modern més important d’Espanya sinó també d’Europa

 

L’Ajuntament d’Alcoi ha signat el Conveni per tal que el CADA (Centre d’Art d’Alcoi) siga subseu de l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern). Un acord signat amb la Generalitat Valenciana GVA Cultura i Esport i Fundación Caja Mediterráneo.

La signatura s’ha concretat amb l’acte que han presentat al CADA les autoritats públiques: Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà, conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Luis Boyer, director de la Fundació CAM i Toni Francés, alcalde d’Alcoi.

L’IVAM és considerat, avui en dia, no només un dels museus d’art modern més important d’Espanya sinó també d’Europa. Molts municipis amb més població, alguns d’ells capitals de província, també optaven a aconseguir la subseu de l’IVAM per al seu territori però, finalment, Alcoi ha estat la ciutat elegida.

D’aquesta manera Alcoi serà la primera ciutat d’Alacant en acollir un museu de la Generalitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *