foradia subscriutegrat

L’Entrà cristiana desfila majestuosa davant de milers d’espectadors

• Ha començat el dia gran de les festes d’Alcoi, amb un clima acollidor i un ambient únic • Els cristians han irromput en la Plaça d’Espanya per tal de defensar el castell i de la seua ciutat


Ha començat el dia gran de les festes d’Alcoi, amb un clima acollidor i un ambient únic. Ha sigut al toc d’alba, quan començava La Diana, on la senyera de la creu s’hissava en el Castell.

A mig matí, els cristians han irromput en la Plaça d’Espanya, per tal de representar la defensa del castell i de la seua ciutat. Ho han fet encapçalats pel seu capità, José Vicente Jornet, i la seua filà, Navarros, amb una estètica guerrera i encoratjats per una música èpica.

Tots ells han lluït els seus espectaculars boatos i ballets en una marxa que ha arrancat en El Partidor, baixant per Sant Nicolau. Tot seguit ha continuat per Sant Llorenç finalitzant en l’avinguda País Valencià.

Seguint al capità, ha aparegut l’Alferes Cristià, Jose Luis Calbo, de la Filà Tomasines, disposats a lluitar per la seua ciutat.

Aquesta vesprada s’espera que apareguen les filaes mores i el seu capità amb l’objectiu de guanyar el castell de la ciutat d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *