foradia pressupostparticipatiualcoi

Acords a Alcoi per instal·lar un parc de bombers en La Beniata

• El Govern d’Alcoi ha acordat cedir uns terrenys a la zona de La Beniata amb l’objectiu d’acollir un nou parc de bombers forestals • Membres del sindicat de bombers SPPLB van transmetre a l’equip de govern les seues necessitats

Les instal·lacions dels bombers forestals d’Alcoi estan ubicades a km 5 de la carretera de la Font Roja, on disposen del material i dels vehicles. Una distància que dificulta el treball professional del col·lectiu.

Per a solucionar el problema, el Govern d’Alcoi ha acordat cedir uns terrenys a la zona de La Beniata amb l’objectiu d’acollir un nou parc de bombers forestals, realitat que es podria materialitzar al llarg de l’any 2019.

A una reunió celebrada, membres del sindicat de bombers SPPLB van transmetre a l’equip de govern les seues necessitats de cara a les noves instal·lacions.

En aquesta reunió es van definir els passos previs a la formalització del projecte: l’aprovació de la cessió dels terrenys en el plenari municipal, així com la redacció del projecte a càrrec de la Generalitat i la seua posterior licitació.

Jordi Martínez, regidor de Medi Ambient, destaca que amb aquesta iniciativa “els bombers es trobaran als peus del parc natural, comptaran amb unes instal·lacions adequades que disposaran d’accés a una via principal com és l’autovia, i s’aconseguirà complementar el servei d’extinció d’incendis que ja tenim amb el parc de bombers del consorci de la muntanya”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *