foradia subscriutegrat

Guanyar Alcoi convoca una assemblea per explicar els pressupostos

• Guanyar Alcoi convoca una Assemblea oberta per decidir, entre altres temes, la postura davant els pressupostos municipals • L'Assemblea oberta està convocada per al dijous 26 de novembre, a les 19.30 h al Casal Ovidi Montllor

Assemblea guanyar presupost alcoi

Assemblea oberta davant els pressupostos municipals dijous 26 de novembre, a les 19.30h., al Casal Ovidi Montllor.

La dinàmica de Guanyar Alcoi continua amb el dijous abans de cada plenari municipal realitzar una assemblea oberta, per informar i debatre sobre la postura que els regidors de Guanyar Alcoi tindran al ple, el del pròxim dilluns  30 de novembre.

Guanyar Alcoi vol  apropar la gestió municipal al carrer i fer-la més comprensiva.

“Tractarem de forma oberta, la postura que els regidors de Guanyar Alcoi tindran al plenari dels pressupostos municipals”, assenyala Vicky Llàcer, membre de la Coordinadora de Guanyar Alcoi, “és una bona oportunitat per conéixer de primera mà allò que es tracta internament a l’Ajuntament, a més de poder opinar i debatre sobre la postura dels regidors de Guanyar Alcoi al plenari municipal. 

És per tant que, d’entre altres coses, a l’Assemblea es tractarà, de forma oberta, la postura oficial dels regidors i regidores respecte als Pressupostos municipals del 2016.

A més dels pressupostos municipals del 2016, a l’ordre del dia, s’informarà de l’estat actual en el qual es troba el projecte d’Alcoinnova i es portarà a l’assemblea per a la seua ratificació, l’elecció dels dos portaveus de Guanyar Alcoi, tal com marca el document organitzatiu de la plataforma. I per últim hi haurà torn de debat obert.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *