foradia subscriutegrat

Presentació del Calendari Solidari 2018 del Centre d’Educació Tomàs Llacer

• El Calendari Solidari 2018 al Teatre Salesians d'Alcoi el divendres 10 de novembre 2017 a les 19.00 h. • Sensibilitzar a la societat de l'existència d'un col·lectiu tan vulnerable i sensible com ho són els nostres fills i filles. 

Un any més, l’Associació de Mares i Pares de l’escola pública d’Educació Especial TOMÀS LLACER d’Alcoi i Comarca, presenten el Calendari Solidari 2018, que tindrà lloc al Teatre Salesians d’Alcoi el divendres 10 de novembre 2017 a les 19.00 hores.

Els objectius principals de promoure aquest calendari són, per una banda obtenir recursos econòmics per la realització i continuïtat d’activitats extraescolars d’atenció terapèutica, lúdica i formativa dels alumnes del centre i, per altra, sensibilitzar a la societat de l’existència d’un col·lectiu tan vulnerable i sensible com ho són els nostres fills i filles.

El Calendari Solidari 2018 és la 4a edició aquest any i compta amb la col·laboració de tots els personatges del Tirisiti reencarnats pel grup de danses El Carrascal i la Companyia de teatre La Dependent d’Alcoi que són els que donen vida a les titelles de la centenària representació teatral del Betlem del Tirisiti.

Aquest projecte ha sigut possible gràcies els nostres fills i al treball ferm, i desinteressat de persones, entitats i empreses compromeses amb la solidaritat.  Com ho són el grup de danses El Carrascal d’Alcoi, la companyia de teatre La Dependent d’Alcoi, el fotògraf alcoià Carlos Lucca, els alumnes i professorat del cicle formatiu d’Arts Gràfiques de l’IES Carrús d’Elx, les empreses Muro Papel SA, Comerrec Perfecto SL i SR Sport & Training.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *