foradia pressupostparticipatiualcoi

Fundació Mutua Levante continua col·laborant en la lluita contra la Covid-19

Fundación Mutua Levante està per ajudar als que més ho necessiten, ho fa través de "Cruz Roja Responde" i en la creació d'un fons solidari amb un segur gratuït a 700.000 sanitaris

Des de la Fundació Mutua Levante junt la companyia asseguradora Mutua Levante, s’estan duent a terme dos accions en mostra de solidaritat en la qual ajuden als sanitaris i a la població més vulnerable amb col·laboració de Creu Roja.

Hem iniciat el camí cap a la nova normalitat, però el virus encara està ahí i queda molt per fer. És per això que des de la Fundación Mutua Levante han estat i estan duent a terme dos accions per a col·laborar en la lluita contra la Covid-19.

La primera d’elles beneficia als sanitaris, ja que gràcies a un fons solidari van ajudar amb un segur gratuït a 700.000 sanitaris.

Per altra banda, l’altra de les actuacions que s’està realitzant des de Fundación Mutua Levante, consisteix en ajudar a aquells que més ho necessiten i que més estan patint les conseqüències econòmiques de la pandèmia, a través de “Cruz Roja Responde”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *