foradia subscriutegrat

La Fira de Tots Sants 2014 supera les expectatives

Més de 200.000 persones van visitar la Fira de Cocentaina en el seu dia central. Un gran condicionant per a la bona acceptació ha sigut l'ampliació d’enguany del sector de Turisme, amb una representació de prop de trenta municipis de la Comunitat Valenciana i la regió de Màlaga. Un exemple més de que la gastronomia xafa cada vegada amb més força en la Fira.

FTS5El dia 1 de novembre Cocentaina rememora els seus orígens i recupera les tradicions que li caracteritzen. Així, com cada any la Fira començava congregant des de bon matí a centenars de persones amb motiu del tradicional Esmorzar de Fira, celebrat en el Pla la Font. Un desdejuni popular que va ser amenitzat amb balls típics.

El bon temps va ser clau perquè més de 200.000 persones visitaren la fira en el seu dia central. Rius de persones van omplir els carrers del recinte de fira per no perdre’s l’atractiva oferta comercial cultural i d’oci prevista per a aquesta 668é edició. Des dels carrerons del Mercat Medieval, el Soc àrab o la Jueria, amb centenars de parades i les més de 200 actuacions organitzades en els set escenaris distribuïts en aquesta àrea, fins a les més noves propostes presents en la zona de les Noves Tecnologies de la mà de la Universitat Politècnica de València i algunes de les empreses de referència del sector.

A més, un gran condicionant per a la bona acceptació que ha tingut la Fira ha sigut l’ampliació d’enguany del sector de Turisme, amb una superfície de 3.600 metres quadrats i una representació de prop de trenta municipis de la Comunitat Valenciana i la regió de Màlaga. En aquesta ocasió, els visitants han rebut completa informació de les diferents zones geogràfiques que es presentaven, a més de realitzar tastos de vins, olis i productes tradicionals. Un exemple més de que la gastronomia xafa cada vegada amb més força en la Fira.

Cocentaina ofereix, a més de la restauració pròpia composta per bars i restaurants locals, un ventall d’alternatives com mesons, zona Gourmet, carns a la brasa, cuina tradicional, etc. Una abundant oferta de possibilitats apta per a totes les butxaques i paladars.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *