foradia subscriutegrat

Acte a Alcoi sobre la construcció d’un nou model d’Estat, amb la senadora Vicenta Jiménez

• L'objectiu, segons la senadora Vicenta Jiménez, és "imaginar entre totes i tots l'Espanya plurinacional i diversa que encara està per fer” • Alcoi serà la primera ciutat on es realitzarà aquest acte, el divendres 10 de novembre, a les 19:00, a la seu de Podem Alcoi.

Podemos ha iniciat aquesta setmana a la ruta “Imaginant un País de Països”, amb la qual la formació morada vol implicar a la ciutadania en la reflexió sobre el nou model d’Estat que s’ha de donar a Espanya.

L’objectiu, segons la senadora Vicenta Jiménez, és imaginar entre totes i tots l’Espanya plurinacional i diversa que encara està per fer. Un treball que es durà a terme en una sèrie d’assemblees al voltant tot el País Valencià.

La nostra intenció és obrir espais de deliberació entre la militància i els nostres simpatitzants sobre la qüestió territorial que desemboquen en un sistema de recollida, debat i elecció de propostes per al document que acabe presentat el Consell Ciutadà Autonòmic de cada comunitat”, ha explicat Jiménez, “volem partir del reconeixement del qual ens fa diversos per a poder després acordar el que tenim en comú. Només així podrem plantejar un projecte d’Estat sòlid i viable en el temps”.

Alcoi serà la primera ciutat on es realitzarà aquest acte, el divendres 10 de novembre, a les 19:00, a la seu de Podem Alcoi. A més de la senadora, intervindran la regidora de Guanyar Alcoi Naiara Davó, el regidor de Finestrat Ignacio Salas i l’encarregada de Polítiques lingüístiques de Podem Àngels Varó.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *