foradia elgrat

Ainara: “la independència catalana està tapant els problemes de la gent”

• Des del punt de vista d'Ainara, el tema de la independència catalana està tapant els vertaders problemes de la gent: l’economia, el món laboral... • Perquè el pitjor “és que som la resta de gent la que ens veiem perjudicats per la seua culpa”

Algun dia s’estudiaran els fets que estan duent a terme els diferents actors polítics i mediàtics per a gestionar la crisi territorial espanyola. S’analitzaran sense tant de soroll i fum que ix de les pantalles de la televisió i dels altaveus dels transistors.

Possiblement eixe dia el discurs oficial reconega les barbaritats que s’estan duent a terme avui dia i que tot es podria haver fet sense fer mal a la societat, un mal que pot enquistar-se durant molt de temps.

Analitzem la situació amb la gent del carrer d’Alcoi. Com estan gestionant un bàndol i l’altre la situació? Com afecta a la resta de societat? Quines són les perspectives de futur? Quines són les solucions des del seu punt de vista?

Ainara considera que la crisi territorial de l’Estat espanyol amb epicentre a Catalunya evoluciona a pitjor per la gestió que s’està fent d’ella. En aquest sentit Ainara no està contenta amb el Govern català, “que no ha fet bé les coses, si les haguera fet millor podrien haver guanyat, però així s’ha complicat”.

Però tampoc està d’acord amb el Govern espanyolque hauria d’haver deixat l’opció als catalans d’expressar la seua opinió, podrien haver votat, i possiblement s’haurien quedat a Espanya sense més problemes”.

Perquè el pitjorés que som la resta de gent la que ens veiem perjudicats per la seua culpa”. Per a ella s’hauria de resoldre el problema parlant i respectant a la resta de gent, sempre des de l’equilibri.

En qualsevol cas, des del punt de vista d’Ainara, el tema de la independència catalana està tapant els vertaders problemes de la gent: l’economia, el món laboral…

Font: Rodrigo Paños./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *