foradia subscriutegrat

Pau sobre l’article 155: “no es pot tractar així a la gent”

• “Ja no és qüestió de dretes o d’esquerres, és qüestió de democràcia: no pots negar a un poble el dret a decidir” • Pel que fa a l’article 155, Pablo considera que és una mesura agressiva “que no té cap sentit”

Algun dia s’estudiaran els fets que estan duent a terme els diferents actors polítics i mediàtics per a gestionar la crisi territorial espanyola. S’analitzaran sense tant de soroll i fum que ix de les pantalles de la televisió i dels altaveus dels transistors.

Possiblement eixe dia el discurs oficial reconega les barbaritats que s’estan duent a terme avui dia i que tot es podria haver fet sense fer mal a la societat, un mal que pot enquistar-se durant molt de temps.

Analitzem la situació amb la gent del carrer d’Alcoi. Com estan gestionant un bàndol i l’altre la situació? Com afecta a la resta de societat? Quines són les perspectives de futur? Quines són les solucions des del seu punt de vista?

  

Pau veu amb bons ulls les reivindicacions del poble català:“ja no és qüestió de dretes o d’esquerres, és qüestió de democràcia: no pots negar a un poble el dret a decidir”. En aquest sentit, des del punt de vista de Pau, la consulta que va fer el poble català no va ser legal però sí legítima.

Pel que fa a l’article 155, Pablo considera que és una mesura agressiva “que no té cap sentit” i que no solucionarà el problema: “no es pot tractar així a la gent”. I amb aquesta mesura, que s’afegeix a la repressió física de l’1 d’octubre, el que estan fent “és donar la raó al poble català”.

Per altra banda, segons Pau sí que seria viable una independència real, “però s’hauria d’analitzar tot bé, s’hauria de canviar tot des de baix, perquè no tot és el sentiment i la bandera”.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *