foradia pressupostparticipatiualcoi

El col·legi José Arnauda d’Alcoi compta amb una nova ambaixadora eTwinning

• La professora d'anglés Begoña Payá Todolí s'incorpora a la xarxa d'ambaixadors eTwinning de la Comunitat Valenciana. • Un ambaixador eTwinning és un docent encarregat de la difusió dels beneficis del programa i del foment de l'aprenentatge basat en projectes


La professora d’anglés Begoña Payá Todolí s’incorpora a la xarxa d’ambaixadors eTwinning de la Comunitat Valenciana. Un ambaixador eTwinning és un docent encarregat de la difusió dels beneficis del programa i del foment de l’aprenentatge basat en projectes. eTwinning és una plataforma educativa de treball col·laboratiu entre centres europeus dins del programa Erasmus +.

D’aquesta manera, Begoña Payá prestarà ajuda a altres docents que s’estan iniciant en eTwinning, tant en assumptes de caràcter tècnic com pedagògic. El que es pretén és que l’aprenentatge de l’alumnat siga més motivador i innovador mitjançant la introducció de noves metodologies i l’ús de la llengua estrangera en un context real.

El col·legi José Arnauda té una llarga trajectòria en aquest tipus de projectes des del curs 2010. Aquest centre escolar ha sigut distingit amb dos segells de qualitat nacionals i dos segells de qualitat europeus, atorgats pel Servei Central eTwinning amb seu a Brussel·les.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *