foradia subscriutegrat

Tirisiti està preparat per a fer gaudir a més de 20.000 assistents

• Enguany, en total es realitzaran més de 200 representacions perquè vora 20.000 persones puguen gaudir d’aquest espectacle tradicional alcoià que any rere any es renova. • Un any més, el Betlem de Tirisiti col·laborarà amb Càritas Alcoi i el seu economat, sent punt de recollida d'aliments durant la campanya de representacions

Si hi ha un fet que marca l’inici del Nadal a Alcoi és veure els carrers del centre plens de xiquets que visiten el Betlem de Tirisiti. Enguany, en total es realitzaran més de 200 representacions al Teatre Principal perquè vora 20.000 persones puguen gaudir d’aquest espectacle tradicional alcoià que any rere any es renova. Així ho han comentat els encarregats de presentar la campanya: Raül Llopis, regidor de Cultura de l’Ajuntament, Joanfra Rozalén, director de la Dependent i Miquel Santamaria, director del Centre Cultural.

De les 105 representacions que s’han ofert aquest any per als escolars (29 de novembre i fins al 22 de desembre), 100 estan completes. Assistiran, tots els centres escolars de la ciutat, les escoletes i centres de majors. També està confirmada l’assistència de vora 190 centres de tota la província i de més enllà.

A partir del 22 de desembre, i fins al 5 de gener, es duran a terme les representacions obertes a tot el públic, que seran 84. Les entrades anticipades es podran comprar únicament al web Ticketalcoi a partir del dia 19 de desembre, fins a un total d’un 50% del total de les entrades disponibles, que són 14.280. La resta es vendran en taquilla al dia.

Cada dia, quan òbriga la taquilla a les 17.00 h de la vesprada, hi hauran entrades per a totes les sessions d’eixa vesprada, i el mateix els dies de sessions matinals, a les 11.15 h obrirà taquilla i es podran comprar entrades per a les sessions de matí.

Per a complementar l’oferta turística, es realitzaran representacions extraordinàries fora de campanya. En concret serà els dissabtes 2, 9 i 16 de desembre. Les entrades per a aquestes sessions es posaran a la venda el dimecres 22 de novembre a les 17.00 h de la vesprada a www.ticketalcoi.com.

El diumenge 17 de desembre la filà tomasines estrenarà la seua titella amb vestit femení a una sessió especial. El mateix dia els alumnes de l’escola municipal de Teatre i una representació de l’IES Carrus d’Elx que ha col·laborat en la realització del Calendari Solidari del CEEP Tomàs Llàcer elaborat pel fotògraf Carlos Lucca.

Per altra banda, cal ressenyar que, un any més, el Betlem de Tirisiti col·laborarà amb Càritas Alcoi i el seu economat, sent punt de recollida d’aliments durant la campanya de representacions. Són molts els centres que participen en aquesta campanya i no tan sols de la nostra ciutat.

També continuarà la campanya del Globus Solidari amb la participació dels comerciants Fernando Cano i Juanjo Garrido, en col·laboració amb AIN. El globus solidari ja és un element més de les representacions del Betlem de Tirisiti i del Nadal alcoià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *