lasarga ajualcoitel

El Mercat de Nadal alcoià ve carregat d’actes i activitats

• El tradicional Mercat de Nadal alcoià ve carregat d'actes i activitats. Enguany tindrà lloc durant el pont de desembre, del dia 6 al dia 10, al Parc de la Glorieta. • Hi haurà una ludoteca amb jocs de taula, puzles, estructures musicals, jocs de destresa, tallers de carta als Reis Mags, i moltes més activiats.


El tradicional Mercat de Nadal alcoià ve carregat d’actes i activitats. Enguany tindrà lloc durant el pont de desembre, del dia 6 al dia 10, al Parc de la Glorieta en horari d’11:30 a 14.30 h i de 17 a 21 h. En ell participaran al voltant de 23 entitats comercials.

El grup de danses El Carrascal serà l’encarregat de la inauguració del dia 6 a les 13:00 h. A la vesprada del dia 7, tindrà lloc un contacontes nadalenc per part de La Bruixa de Xocolata. El dia 8 a la vesprada el grup de dolçainers i tabalerets de La Degollà realitzaran una ambientació. L’endemà, de matí es farà una xocolatada popular, una flashmob nadalenca per part de l’Associació D3 jovens artistes i unes nadaletes a càrrec del Cor de Gospel d’Alcoi. L’últim dia del Mercat de Nadal actuarà Pep Botifarra.

Durant cada dia, al Mercat de Nadal hi haurà una ludoteca amb jocs de taula, puzles, estructures musicals, jocs de destresa, tallers de carta als Reis Mags, Photocall de Nadal, minigranja domèstica, atraccions ecològiques, minigolf, burrets i dromedaris.

Així ho han anunciat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, el president de la Federació de Comerciants d’Alcoi, Paco Moltó, així com representants d’ACECA i de Cáritas, Núria Moltó i Santi Segura respectivament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *