foradia pressupostparticipatiualcoi

Primer disc de Pelandruska: ‘Bodes, batejos i circumcisions’

La presentació del primer disc de Pelandruska "bodes batejos i circumcisions" serà el proper dissabte dia 24 de maig a les 20 hores al solar del carrer Forn del Vidre d'Alcoi

pelandruska1

 

El grup de folk ‘dels bancals’ (com ells mateixos defineixen) Pelandruska acaba de publicar el seu disc de debut: ‘bodes, batejos i circumcisions’. Un CD que veu la llum al segell alcoià Música de Telers i que es presentarà aquest dissabte 24 de maig amb un concert en directe al barri del Partidor, al solar contigu a l’Ateneu Cultural El Panical a partir de les 20 hores.

L’entrada a aquest esdeveniment serà lliure, tindrà barra amb preus populars i hi haurà sopar a la fresca: cadascú el seu entrepà. El quintet interpretarà els temes que nodreixen el disc, i en acabant actuaran els electronicaires: versions electròniques de les cançons de Pelandruska, algunes de les quals també figuren al disc.

Pelandruska (peladilla en rus) és un grup de l’Alcoià i el Comtat que des de fa sis anys porta el seu folk valencià amb tocs jueus i balcànics per diversos indrets del País Valencià i Catalunya. El disc ha estat arranjat i mesclat per Cato, un dels integrants de la banda, als Estudis 14 de Muro (el Comtat), i passa a engreixar la nòmina de Música de Telers junt als discs ‘Atles enharmònic’ d’Arthur Caravan, ‘L’amor o la guerra’ de Pau Miquel Soler, ‘No som germans’ de We Are Not Brothers i ‘Wegener’. d’Hugo Mas&Arthur Caravan. En només unes setmanes, a més, veuran la llum a aquest segell autogestionat el disc ‘Intermareal’ de Batà, i també ‘Motius’ d’El Diluvi.

Pots assistir al concert presentació del primer disc de Pelandruska “bodes batejos i circumcisions” al barri del Partidor, Alcoi, el proper dissabte dia 24 de maig a les 20 hores al solar del carrer Forn del Vidre.

 

 


turistalcoi

Una resposta de Primer disc de Pelandruska: ‘Bodes, batejos i circumcisions’

  1. […] Pelandruska és un grup de folk nascut entre Alcoi i Muro el 2008. Toquen temes propis, klezmer, psicofolk, música dels bancals i música tradicional de molts indrets. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *