foradia cdturisme

Emotiu homenatge a les primeres mestres del col·legi Sant Vicent Ferrer

• El Col·legi Salesianos Sant Vicent Ferrer d'Alcoi es va vestir de gala per a homenatjar a les dues primeres mestres que van entrar a treballar al col·legi, fa ara ja 46 anys, Dory i Adela. • Ambdues van mostrar estar molt agraïdes per tot el viscut al llarg del dia.

El Col·legi Salesianos Sant Vicent Ferrer d’Alcoi es va vestir de gala per a homenatjar a les dues primeres mestres que van entrar a treballar en el col·legi, fa ara ja 46 anys, Dory i Adela.

Tot el col·legi va rebre amb ovacions a les protagonistes de l’acte: va haver-hi vídeos sobre elles, teatre sobre la seua vida, cançó de comiat per part del claustre, paraules de l’actual director i d’altres persones i companys que es van voler sumar a aquest comiat. Destaca la felicitació rebuda per part dels representants de la primera promoció d’alumnes que ambdues van tenir.

L’acte va finalitzar amb una oració en el Santuari i posterior sopar. Ambdues van mostrar estar molt agraïdes per tot el viscut al llarg del dia.

En el sopar les homenatjades van obsequiar als assistents amb un marca-pàgines en el qual s’arreplegava una frase molt pròpia d’ambdues i que volen que l’actual claustre seguisca tenint present: sempre alegres per a fer feliços als altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *