foradia subscriutegrat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat promou el turisme d’interior a INTUR 2017

• La Mancomunitat de municipis de l'Alcoià i el Comtat present a una de les Fires de turisme interior més importants, INTUR 2017, celebrada a Valladolid • S'ha oferit al públic el gran potencial medi ambiental dels paratges naturals, el turisme gastronòmic, cultural i les nostres tradicions junt amb la marca Serra Mariola.

La Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat present a una de les Fires de turisme interior més importants, INTUR 2017, celebrada a Valladolid, una fira en la qual és mostra el gran potencial que té el turisme d’interior.

Des de la Mancomunitat es mostren satisfets, ja que hi ha hagut un gran nombre de públic interessat amb el turisme d’interior que tenim a les nostres comarques; s’ha oferit al públic el gran potencial medi ambiental dels paratges naturals, el turisme gastronòmic, cultural i les nostres tradicions junt amb la marca Serra Mariola.

Aquesta assistència a la Fira Intur de Valladolid forma part de les actuacions dintre del Pla de Competitivitat turística que la Mancomunitat impulsa junt amb la Diputació d’Alacant i l’Agència Valenciana de Turisme; també la instal·lació de pantalles tàctils (amb informació del municipi) a les oficines de turisme, millora de la senyalística de rutes senderistes, inserció de publicitat en mitjans a nivell local, comarcal i nacional.

Una de les apostes fortes d’aquestes pla és la creació d’una Tourist Info comarcal ubicada en l’Orxa i que facilitarà la promoció de les comarques així com l’homologació territorial de rutes cicloturístiques amb l’empresa Bikefriendly i la creació de les mateixes amb l’empresa de la zona Voltour.

Accions totes elles que ajuden a revitalitzar, fomentar i consolidar productes turístics valencians, i desenvolupar l’objectiu principal d’aquest pla turístic, la dinamització del turisme al nostre territori.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *