foradia camaraalcoi

“Metàfora, encenalls de poesia visual” inaugura el nou cicle d’Art a Alcoi

• Una mostra col·lectiva sobre Poesia Visual en la qual han participat Josep Sou, Edu Barbero, Carles Cano, Manel Costa, Bartolomé Ferrando, Ibírico, Isabel Jover, Francisco Peralto, Francisco Pérez Belda, César Reglero, Juanje Sanz, Seafree i Silvia Viana

La Càtedra d’Antoni Miró ha iniciat a Alcoi el seu nou cicle d’exposicions. Una nova programació atractiva, variada i de qualitat que tindrà lloc entre novembre i gener, junt amb el Nadal Alcoià.

Metàfora, encenalls de poesia visual” ha sigut l’exposició que ha inaugurat el cicle, al Centre Ovidi Montllor. Es tracta d’una mostra col·lectiva sobre Poesia Visual en la qual han participat Josep Sou, Edu Barbero, Carles Cano, Manel Costa, Bartolomé Ferrando, Ibírico, Isabel Jover, Francisco Peralto, Francisco Pérez Belda, César Reglero, Juanje Sanz, Seafree i Silvia Viana. L’exposició es podrà visitar, fins finals de gener, de dimarts a dissabte i de 18 a 21 hores.

Les altres dues exposicions sónA Cuba, revolució i fotografia”, al Centre Cultural Mario Silvestre i “A Miquel Hernàndez, setanta-cinc per setanta-cinc”, a la Llotja de Sant Jordi.

Continua així la dinàmica expositiva de la ciutat, la qual permetrà als alcoians i als visitants gaudir de Miguel Hernàndez, Cuba i Metàfora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *