foradia pressupostparticipatiualcoi

10 projectes seleccionats per a rebre la tutela del programa ‘Activa Ágora’

• Fins a un total de 10 projectes han estat seleccionats dins del programa 'Activa Ágora', iniciativa que busca fomentar l'emprenedoria a la nostra ciutat • La iniciativa està sent impulsada per l'Ajuntament d'Alcoi, mitjançant l'espai Àgora Coworking, i en col·laboració amb el CEEI Alcoy-Valencia


Fins a un total de 10 projectes han estat seleccionats dins del programa ‘Activa Ágora‘, iniciativa que busca fomentar l’emprenedoria a la nostra ciutat: permetrà orientar, capacitar i tutelar els emprenedors a través d’un programa de tres mesos de duració.

La selecció s’ha dut a terme a partir de les 35 candidatures presentades inicialment, 23 d’elles procedents d’Alcoi. No obstant això, la convocatòria ha transcendit l’àmbit comarcal en haver-se rebut set propostes de Cocentaina, i una per cada un dels següents municipis: Muro, Agres, Onil, Xàtiva i Ibi.

La iniciativa està sent impulsada per l’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant l’espai Àgora Coworking, i en col·laboració amb el CEEI AlcoyValencia. Així ho han explicat el regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, juntament amb un dels tècnics del CEEI AlcoyValencia, Jordi Tormo.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *