foradia subscriutegrat

Bocairent és declarat la setena meravella rural d’Espanya

• Reconeixement com a setena meravella rural d’Espanya del 2017 segons el rànquing del buscador d’allotjaments d’interior Toprural • “La repercussió d’aquesta distinció en els àmbits més atractius en els que volem potenciar la marca Bocairent com són els dels viatgers rurals que busquen qualitat i varietat en la seua destinació"


La localitat de la serra de Mariola suma una nova distinció a la seua activitat turística: el reconeixement com a setena meravella rural d’Espanya del 2017 segons el rànquing del buscador d’allotjaments d’interior Toprural, fixat a partir de la votació en xarxa entre les 20 poblacions candidates.

Aquesta distinció permet a la província de València estar representada per primera vegada en les meravelles rurals d’Espanya després de cinc edicions en blanc.

El lliurament del distintiu acreditatiu es va celebrar al centre cultural Florida Retiro de Madrid i va comptar amb la presència de l’alcalde Josep-Vicent Ferre i de la regidora de Turisme, Noelia Vañó.

Per al primer edil, aquesta distinció suposa “un important pas endavant en el posicionament de Bocairent com a referent del turisme d’interior ja no sols valencià sinó del conjunt de l’Estat”. A més, Ferre fa extensiu el guardó “al conjunt de la població, a tot el veïnat i, especialment, a les persones que treballen cada dia en el sector hostaler, de restauració i de serveis associats al turisme perquè juguen un paper de gran importància perquè els viatges facen un balanç satisfactori de l’experiència de recórrer el nostre patrimoni cultural i mediambiental”.

Així, Noelia Vañó emfatitzava la repercussió d’aquesta distinció en els àmbits més atractius en els que volem potenciar la marca Bocairent com són els dels viatgers rurals que busquen qualitat i varietat en la seua destinació, uns requisits que sens dubte el nostre poble ofereix de forma més que notable“.

El municipi de la Vall d’Albaida va quedar molt a prop de Capileira (Granada, en sisena posició amb el 5,49% de vots) i de Belmonte (Cuenca, en el cinquè esglaó amb el 5,83%) en una classificació comandada per Guadalupe (Càceres) i amb Potes (Cantabria) i Ayna (Albacete) completant el pòdium mentre que l’asturiana Tapia de Casariego aconseguia el quart lloc. Bocairent succeeix Morella com a representació autonòmica en la iniciativa impulsada per la major comunitat de viatgers rurals.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *