foradia cdturisme

Isabel: “s’hauria de revitalitzar el centre perquè tinguera més vida”

• Un aspecte que Isabel considera molt positiu de la gestió actual de la ciutat són els pressupostos participatius • “Abans el Centre d'Alcoi tenia vida a les vesprades, ara tota la gent passeja per l’Alameda"

L’actual era de la globalització està provocant transformacions al nostre entorn de gran envergadura. Vivim temps de canvis molt grans. La societat, tal com la coneixíem fa uns anys, ja no és la que era. Igual que les ciutats. L’Alcoi del present ja no és l’Alcoi de fa un parell de dècades: ha canviat molt.

I a mesura que la nostra ciutat i la nostra societat canvia, canvia també la nostra percepció de la realitat. Amb aquestes entrevistes hem volgut conéixer quina és la percepció que els veïns i veïnes d’Alcoi tenen de la seua ciutat.

Consideren els nostres entrevistats que Alcoi avança cap al futur o que, per contra, és una ciutat estancada? Quins són els aspectes que estan funcionant millor d’Alcoi? Quines són les seues manques? Alguna proposta de millora? Escoltem a la gent del carrer.

Isabel és una dona nascuda a Alcoi que coneix bé la seua ciutat. Des del seu punt de vista “la ciutat està avançant a poc a poc”. Una afirmació que argumenta apel·lant a les obres i millores que es poden veure a diversos punts de la ciutat: entre elles, els sortidors de les fonts, la màquina del tren de la plaça Al-Azraq, les millores dels ponts…

Un aspecte que Isabel considera molt positiu de la gestió actual de la ciutat són els pressupostos participatius, “amb aquesta iniciativa tots podem contribuir a les millores de la ciutat, tots podem proposar que es facen els projectes que vulguem”.

Per altra banda, li preocupen un parell de temes: l’adequació de la plaça Al-Arraq i en especial el trànsit del seu voltant, “el trànsit que n’hi ha allí és de bojos, tots els cotxes fan el que volen”; i la vida del Centre de la ciutat: “abans el Centre d’Alcoi tenia vida a les vesprades, ara tota la gent passeja per l’Alameda, s’hauria de revitalitzar el Centre perquè tinguera més vida”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *