foradia subscriutegrat

Mor l’empresari Rafael Pascual Albero, conegut com ‘Felino’

• Un dels empresaris més importants del sector del tèxtil d’Alcoi, creador d’un dels conglomerats empresarials de la comarca • “Ens ha deixat un gran empresari”, afirma l’alcalde, Toni Francés, qui descriu a Felino com “un alcoià amb moltes idees i l’espenta i decisió necessària per a portar-les endavant"


Mor l’empresari Rafael Pascual Albero, conegut comFelino’, un dels empresaris més importants del sector del tèxtil d’Alcoi, creador d’un dels conglomerats empresarials de la comarca, comptant amb empreses com ara Antecuir, Interfabrics, Textiflock i Textiles Pascual.

Felino va rebre un homenatge al 2015 per part de l’Ajuntament d’Alcoi, que li va dedicar el bust creat per Ismael Lloréns que està situat a la placeta Armando Santacreu, del barri de Santa Rosa. L’escultura va ser proposada pels mateixos treballadors del grup industrial, fet que demostra l’estima que despertava entre aquells amb els que col·laborava.

“Ens ha deixat un gran empresari”, afirma l’alcalde, Toni Francés, qui descriu a Felino com “un alcoià amb moltes idees i l’espenta i decisió necessària per a portar-les endavant. Un home treballador, capaç de generar riquesa i ocupació a la nostra terra, del que tots destaquen la seua humilitat, una persona estimada que la ciutat sempre recordarà”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *