foradia subscriutegrat

Anunciades les obres de connexió entre la CV-60, N-332 i l’AP-7

• Aquesta acció “suposarà acabar amb el coll de botella actual i contribuirà a vertebrar la franja costanera i comarques d'interior”. • Toni Francés, ha destacat una de les prioritats del Consorci de les Comarques Centrals és la finalització de la CV-60

S’ha anunciat la licitació de la redacció del projecte bàsic de connexió entre la CV-60, N-332 i l’AP-7. Ha sigut per part de la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, qui ha comentat que aquesta acció “suposarà acabar amb el coll de botella actual i contribuirà a vertebrar la franja costanera i comarques d’interior”.

El president del Consorci de les Comarques Centrals i alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha destacat una de les prioritats d’aquesta organització supracomarcal és la finalització de la CV-60, “reivindicació que també està fent la plataforma ciutadana que s’ha creat així com els empresaris de les nostres comarques”.

Finalment el president del Consorci ha incidit en què aquesta és “una carretera essencial per a unir la costa amb l’interior, per a enllaçar a 800.000 persones, el 16% de la població de la Comunitat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *