lasarga alcoimpuls

Conveni de col·laboració entre el CCV i el CEEI per la promoció empresarial

• Segons Antonio Francés, "anem a treballar junts per a contribuir al desenvolupament empresarial, promovent l'emprendiment i la innovació • Pròximament es promouran un total de 6 trobades empresarials Focus Pime i Emprendimiento, en els municipis d'Ontinyent, Xàtiva, Gandia, Alcoi, Benidorm i Dénia.

Col·laborar en projectes relacionats amb l’emprendiment i la consolidació empresarial, promoure iniciatives empresarials i recolzar l’engegada de projectes d’emprenedors, impulsar la creació de noves empreses, així com estimular, cooperar i assessorar les empreses, facilitar la seua posterior consolidació en el mercat.

Aquests són els objectius del conveni de col·laboració que han signat el Centre Europeu d’empreses Innovadores d’Alcoi-València (CEEI) i el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes (CCV). En la signatura de l’acord han participat el director general del CEEI, Jesús Casanova i el president del Consorci i alcalde d’Alcoi, Antonio Francés.

Segons Antonio Francés, “anem a treballar junts per a contribuir al desenvolupament empresarial, promovent l’emprendiment i la innovació, dinamitzant així les comarques centrals valencianes“.

Segons Jesús Casanova, Director del CEEI,el principal objectiu d’aquestes trobades és detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents”.

Pròximament es promouran un total de 6 trobades empresarials Focus Pime i Emprendimiento, en els municipis d’Ontinyent, Xàtiva, Gandia, Alcoi, Benidorm i Dénia.

Aquests esdeveniments concentren diverses activitats complementàries d’interés per al territori, i estan dirigits principalment a empresaris i a emprenedors. Enguany, l’esdeveniment central Focus Pime i Emprendimiento Comunitat Valenciana se celebrarà el 28 de setembre a Castelló.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *