foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi impartirà el Grau d’Educació Infantil des del pròxim curs

• El conveni ja ha sigut formalitzat per la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament d'Alcoi. • S'ofereix un servei a la demanda de la titulació tant en el municipi com en les localitats properes

La implantació de la titulació de Grau en Mestre en Educació Infantil a Alcoi s’engegarà per al curs 2018-19, amb un total de 50 places estimades. El conveni ja ha sigut formalitzat per la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Alcoi.

D’aquesta manera s’ofereix un servei a la demanda de la titulació tant en el municipi com en les localitats properes, zones densament poblades de les quals prové al voltant d’un 16% de l’alumnat actual de la Facultat d’Educació. Aquest Grau està entre les titulacions més demandades per part de l’alumnat de batxiller de la zona, segons comenta l’alcalde d’Alcoi.

La plantilla docent ja està configurada i es preveu que la major part de la docència s’impartisca en valencià, ha assegurat el degà d’Educació, José María Esteve.

Per la seua banda, el rector, Manuel Palomar, ha assegurat que les qüestions administratives i burocràtiques ja estan pràcticament ultimades.

L’Ajuntament posarà a disposició dues sales amb capacitat per a 50 estudiants, una d’elles amb ordinadors i altra per a diferents activitats. La seu física del nou Campus de la UA s’instal·larà en l’antic edifici de la Cambra de Comerç.

La signatura protocol·lària ha sigut presidida pel rector i ha comptat amb l’alcalde i el regidor de Territori d’Alcoi, Antonio Francés i Manolo Gomicia. També amb la presència del vicerector d’Estudis i Formació, Enrique Herrero, el vicerector de Cultura, Esport i Política Lingüística, Carles Cortés, el degà de la Facultat d’Educació i la sotssecretària general, María Dolores Lozano.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *