foradia subscriutegrat

El projecte de millora dels polígons s’expandirà a la resta del País Valencià

• La Plataforma per la Reindustrialització Territorial (COEVAL-FEDAC-IBIAE) ha realitzat un balanç positiu del 2017. • Destaca l'arribada de 12 milions d'euros a les nostres comarques per a la millora dels polígons industrials de l'Eix Industrial Ontinyent, Alcoi i Ibi.


La Plataforma per la Reindustrialització Territorial de la Foia de Castalla, La Vall d’Albaida i L’Alcoià-El Comtat (COEVALFEDACIBIAE) ha realitzat un balanç positiu del 2017.

Destaca l’arribada de 12 milions d’euros a les nostres comarques per a la millora dels polígons industrials de l’Eix Industrial Ontinyent, Alcoi i Ibi.

La Plataforma va presentar en 2016 el projecte pilot AIC (Àrea Industrial de Qualitat) tant al Conseller Climent com al President de la Generalitat Ximo Puig, per a fixar les condicions idònies que ha de complir el sòl industrial de qualitat en matèria d’infraestructures i serveis.

Aquest projecte es farà extensible a la resta de comarques del País Valencià, amb una xifra propera als 50 milions d’euros. Aquests comptaran amb més avantatges en disposar de l’exemple i model de les obres de millora portades a terme en els nostres polígons, comuniquen des de la Plataforma. Així mateix, gaudiran d’un marge de temps major (tot el 2018) per a dissenyar els seus projectes de millora i adequació, així com per a engegar-los una vegada siguen aprovats.

La Plataforma es congratula d’observar com gràcies a aquesta iniciativa “hi haurà moltes empreses i polígons de la Comunitat Valenciana que es beneficiaran d’aquestes ajudes públiques”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *